8 december, Kategori: Okategoriserade

Smartare Julkort!

Jag vill gärna slå ett slag för de här nya fantastiska e-julkorten! De är 100% miljövänliga.  Behöver ingen pappersmassa, inga tryckfärger och skapar inga avgaser från transporter. Och servrarna som skickar ut korten drivs enbart med energi från vind- och vattenkraftverk!  

Och istället för att lägga en massa pengar på porto så kan du låta pengarna gå till välgörenhet! Välj mellan 15 motiv från Svenska välgörenhetsorganisationer, samtliga med 90-konto.

Du betalar bara en gång, och du bestämmer själv vilket belopp. Du kan skicka så många kort du vill över Jul och Nyår! Du skickar korten direkt från ditt eget e-postkonto, eller lägger det på din blogg, Facebook, MySpace, eller vad som passar dig. Du hittar alla e-Julkorten här.

Smartare omtänksamhet.

Kommentarer

 1. Kommentar av Moniqa den 8 december, 2009 kl 12:21

  Smart!! 🙂 Får kolla när jag får min egen dator. Ha en toppendag!

 2. Kommentar av Wojtan ♥ den 9 december, 2009 kl 12:03

  Hej

  Dessa julkort tänkte jag använda mig av i vårt företag. Jag har bara inte hunnit tänka ut vilken av de olika organisationerna jag tänkt stödja.
  Barn är för mig alltid aktuellet att hjälpa så det får nog bli en av dem.

  Önskar dig en fin dag!
  Kram Åsa

Kommenteringen är stängd.