9 december, Kategori: Okategoriserade

Glöm inte tävlingen med ett guldhjärta i pris!

Nu var det ett tag sedan det kom in något nytt tävlingsbidrag till Farmorsbloggens stora tävling! Vinnaren utses ju på Julafton, så än finns det tid. Jag har bestämt mig för att ändra reglerna så att även Pappor kan delta!

Detta eftersom jag på sistone har upptäckt flera läsvärda Pappabloggar. Jag har lite svårt för bloggar som inte kan vara roliga utan att också vara elaka. Ibland känns det som om just pappor har fastnat i den fällan. Men det kanske är orättvist tänkt av mig?

I alla fall så finns det flera härliga, varma, humoristiska och välskrivna pappabloggar i min länklista. Gå in och läs, om du inte redan har gjort det!

Här kommer igen en bild på förstapriset i Farmorsbloggens tävling.

Julklapp till Bästa Berättelsen!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.