11 december, Kategori: Okategoriserade

En äkta norsk hemstickad luva – jag vill ha den!

En av mina favoritbloggar heter ”Galskap – en stikkoholikers bekjennelser”. Kan inte beskrivas, måste besökas! 😉

Nu har Lene stickat en mössa som hon lottar ut. Den är precis mina färger! Jag vill ha den!

Lenes pene lue

Kommentarer

  1. Kommentar av Lene den 12 december, 2009 kl 01:43

    Hihi… Lua mi, jo!!! Du har to lodd. Tre om du har huska å ringe Julenissen. 🙂 Vi sier tre, vi. Så blir det spennende å se!!!

  2. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 12 december, 2009 kl 03:06

    Jag hoppas, av hela mitt hjärta, att lotten faller på dig. Så mycket gott du gör för många av oss som läser här samt din egna stora tävling ocg alla dina livsbejakande frågor…du borde få lotten, finns det karma så är den din, håller tummar och tår! En liten ”lua” är du minst värd!

Kommenteringen är stängd.