12 december, Kategori: Okategoriserade

Julhandel helt utan stress.

I år har jag handlat alla julklappar på nätet! Allt kan jag förstås inte avslöja här, åtminstone mina 4 barn kollar ju mammas blogg då och då… 😉

Men här är några ställen jag handlat ifrån:

Gina Tricot, Mormor.nu, Syster Lycklig, Ad Libris, Lyckans Stenugnsbageri, Bagaren & Kocken, AllinMind, Postkakan, Blocket, Barbarella, Pintail Har jag sagt att jag älskar Internet? 

Fast Göteborg i jultid är underbart, bara man slipper tvånget att handla julklappar. Jag vill väldigt gärna ta en kvällspromenad i Julstaden Göteborg  som i år är ljussatt i kärlekens tecken. Helst vill jag gå hela vägen från Operan till Götaplatsen i stilla snöfall och kyssa min älskade under misteln i Bältesspännareparken. En eller annan julklapp lär jag väl också hitta på vägen. Bodyshop på Kungsportsplatsen har jag aldrig kunnat gå förbi utan att slinka in…

Foto:Göran Assner

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 12 december, 2009 kl 12:09

  Sunt och klokt att handla julklappar på nätet. Bra tips.

 2. Kommentar av sessan ☆ den 12 december, 2009 kl 02:45

  Internett är lyckan för att minaska Jul stressen ;D PERFEKT!!

  Gissar det är massa fint du shoppat med tanke på länkarna 😉

  Jag hade så gärna kunnat visa härliga Lusse bilder i morgon, men det blir lite av det i år….. Vi sitter nämligen i bilen på väg till Sthlm större delen av dagen! Men jag hoppas kanske att vi möter en & annan Lucia när vi kommer oss över gränsen 😉 Lucia dagen ligger varmt om mitt hjärta & att sitta i bilen då känns inget vidare, men var vår bästa lösning.
  Onsdag skall vi följa min kära farmor till graven, det börjar kännas i hjärtat nu. Så länge jag är här i Norge får jag inte igång sorg prosessen, för mig är dom där hemma liksom.
  Jag är glad vi firar jul i Norge i år men lider med mamma & pappa som skall möta sin första jul utan sina mammor. Obarmhärtigt att båda skulle gå på under 3 månader. Men så är livet.

  Jag får glädja mig till Lucia bilder hos dig 😉 Kanske du skall ha dina barn barn hos dig!?

  STOR KRAM till DIG Katinka

 3. Kommentar av Linus den 15 december, 2009 kl 11:53

  Du har väl inte handlat till mig på Barbarella hoppas jag? Däremot är ju Bagaren & Kocken en favorit! 😉

Kommenteringen är stängd.