13 december, Kategori: Okategoriserade

Hjälp mig välja, du kan vinna ett silverarmband med klocka!

På Julafton måste jag bestämma vem som ska vinna första pris i Farmorsbloggens berättartävling. Priset är det mest exklusiva smycket som LifeStone har – ett massivt guldhjärta med en avgjutning av ett individuellt hand- eller fotavtryck. Värde 7950:-

Idag finns det 35 Underbara Berättelser som tävlar om priset. Det kan bli fler, tävlingstiden har ju inte gått ut än!

Men jag behöver hjälp att bestämma mig! Vem tycker DU ska vinna? Gör så här:

1. Skriv om tävlingen och länka  till Farmorsbloggen från din blogg. (Om du inte har någon blogg, gå istället in på Bloglovin och registrera att du vill följa Farmorsbloggen.)

2. Skriv en kommentar till det här inlägget och motivera vem du tycker ska vinna.

Du har chansen att vinna ett fint silverarmband med klocka, också från LifeStone. Värde 1350:- Jag tar emot kommentarer ända fram till den 23e december. Vinnaren av klockan presenteras på Julafton, tillsammans med vinnaren av guldhjärtat.

Kan bli din om du hjälper mig välja!

Kommentarer

  1. Kommentar av Anna-Lena den 20 december, 2009 kl 10:15

    Jag behöver verkligen en ny klocka så jag är gärna med och tävlar om den! Dessutom har jag fått läsa igenom många enormt BRA historier och det har inte varit lätt att välja! MEN jag måste välja och en som verkligen grap tag om hjärtat med en gång var Carinas berättelse om lilla Ella som måtte ge upp livet redan som 2,5 månader gammal! 🙁 Vill väldigt gärna att Carina ska vinna och hon förtjänar verkligen att muntras upp lite extra! 🙂 Kommenterar givetvis i min blogg och ha en skön start på veckan! 😀

Kommenteringen är stängd.