17 december, Kategori: Okategoriserade

Snart är jag ”känd från TV”…

Margaretha från TV4 Nyheter har just varit här och filmat i 2 timmar. Inslaget blir väl kanske någon minut. Tur att detta inte inträffar alltför ofta, fy så svårt det är att svara på frågor medan man blir filmad!

Men ett roligt jobb verkar det vara, TVreporter. Allt gör hon själv. Research, intervju, filmning, ljudupptagning, klippning och redigering.

”Vad vill du ha för titel?” undrade hon. Titel?  ”Ja, ska det stå Bloggare eller Farmor?”

Så nu är det helt klart, inget att tveka om. Jag är en Bloggare! 🙂

Tusenkonstnär

Kommentarer

 1. Kommentar av Margaretha K Andersson den 17 december, 2009 kl 05:45

  Hej! Det var jätteintressant att få träffa dig idag! Under tiden jag var hos dig kom jag på idén att kanske själv starta en egen blogg. Den skulle isåfall handla om mitt nya mammaliv i den dalsländska enkammarstugan från mitten av 1700-talet. Med ytterst få faciliteter. Och tre barn.
  Ämnena skulle handla om möjligheterna att bo kvar, köpa och renovera stugan med varsam hand. Eller flytta till lägenhet där allt redan finns serverat. Kanske skulle läsningen locka nån..Men för att vara realistisk. När skulle jag hinna med det? Som trebarnsmor..

  Inslaget om dig kommer bli runt två minuter. Håll utkik på nyhetskanalen.se/vast så lär du snart bli en ännu kändare farmor!

  mvh
  /maggan

 2. Kommentar av Wojtan ♥ den 17 december, 2009 kl 11:27

  Hej

  Vad kul! Jag får se på datorn om jag skulle råka missa det på TV:n.
  Jag får inte upp dina inlägg på Bloglovin längre?
  Måste kolla över detta, för det är alltid så jag läser bloggar, och jag missar dina inlägg!

  I morgon bär det av mot Stenungsbaden för SPA med mina anställda.
  DEt ska bli så skönt och jag ska njuta till 100%.

  Kram Åsa

 3. Kommentar av sara - Glitterögon den 18 december, 2009 kl 01:36

  Oj så kul, detta får jag inte missa. Hoppas du kan påminna mig om när programmet sänds!

Kommenteringen är stängd.