26 december, Kategori: Okategoriserade

Filmkväll!

Vi har nästan ingen TV. Bara en liten burk i ett hörn på övre hallen, för att barnbarnen ska kunna se på Bollibompa-kanalen själva när de vaknar före alla andra på morgonen. De är vana vid jättelika, platta, väggmonterade skärmar i sina hem. De är jämt påslagna, som en slags ljud- och bildtapet.

För min del räcker det utmärkt med möjligheten att kolla upp på nätet efteråt. Till exempel när alla, ALLA, talade om Anna Anka efter att hon gästat Skolmen och Aschberg. Då kände jag att jag måste kolla upp på nätet om det var något jag hade missat. Det var det inte.

Igår kväll ville store L och store J se på film, och då dög inte vår mini-TV, fast den faktiskt har dvd-spelare också. Istället riggade de upp ett lakan som filmduk i vardagsrummet och kopplade O:s jobbprojektor till laptopen.

Sen satt vi klistrade och såg först ”UP” med lille L, och när han hade somnat ”Oh, brother where art thou?”.

Det var riktigt mysigt! 🙂 Jag kan hålla med om att storleken gör skillnad. Men det går lika bra med ett lakan.

Annandagsbio.

Kommentarer

  1. Kommentar av Stora L den 27 december, 2009 kl 12:49

    Skavlan, mamma, Skavlan gästade hon 😉

Kommenteringen är stängd.