26 december, Kategori: Okategoriserade

Idag föddes mitt första barn.

Idag för 38 år sedan blev jag mamma för första gången.

Sedan dess har vi firat ytterligare 37 födelsedagar tillsammans, min förstfödda och jag. När hon var liten kunde det ibland vara jobbigt att ladda om för Födelsedag dagen efter julafton. I vår familj innebär det nämligen att man blir väckt på morgonen med presenter och sång och nybakade scones…

Men nu när hon är vuxen och har egen familj känns det som världens bästa planering. Alla är samlade, alla är lediga och har redan fått egna presenter, huset är pyntat och fullt av god mat, kakor och godis. Om hon vore född på någon annan dag än just Juldagen, är det ju inte alls säkert att hon hade valt att fira födelsedagen hemma på Flatön.

Nu är klockan snart läggdags efter årets bästa helg. Alla är friska, alla är ganska glada och lyckliga, alla var nöjda med besöket. Här är några av julens bilder det här året.

Strålande jul

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 26 december, 2009 kl 11:20

  Önskar din dotter grattis på födelsedagen. Ha en fortsatt fin jul tillsammans med alla era nära och kära.

 2. Kommentar av Anna-Lena den 26 december, 2009 kl 11:54

  Härliga bilder- ser ut som en varm och go jul! 🙂 SOm vi haft! 😀 Glad jag blev för vinsten! 😀 Kan jag lägga in bilden på klockan i min blogg?..

 3. Kommentar av Annelie den 29 december, 2009 kl 02:15

  Hej,

  Jag har också lyckats pricka in ett barn i mellan jul-och nyår. Min yngsta son fyllde 17 år den 27:e december. Det är på gott och ont att fylla år så nära jul, men med fem barn har barnens födelsedagar aldrig kunnat bli så där jättestora som kanske är fallet i en mindre familj.

  God fortsättning/
  Annelie

Kommenteringen är stängd.