4 januari, Kategori: Okategoriserade

Farmorsfråga nr 49.

Hur startar du ett gott nytt år?

Vill man så kan man - lära sig.

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 4 januari, 2010 kl 12:28

  För det första är det en stor bedrift för mig att hålla mig vaken till tolvslaget 😉 Därefter fortsätter jag som vanligt i stort sätt. Nyårslöften är visserligen bra, men jag tycker hellre att man ska göra förändringar i sitt liv närhelst man känner att man har behov av det. Inte vänta till nyår för att avlägga ett löfte.

  Sen tycker jag att våren och påsken ska komma nästan bums också, så jag börjar sakta plocka lite bland julsakerna och smyga in en och annan vårblomma – krokus och blommande växter i vårfärger. Julen varar ända fram till påsken, sjungs det ju.

  Ha en fin dag – kramar.

 2. Kommentar av Ellen Hagerö den 4 januari, 2010 kl 03:50

  Med halsont 😉 Men inget ont utan det har gott med sig, jag startar i ett mycket lugnt och vilande tempo. samt att amatörtatern är igång och jag får tillbringa första månaden med härligt folk och mycket skratt!

 3. Kommentar av Ritva den 4 januari, 2010 kl 04:08

  Detta nyår:Kl.00.00 skålade jag i Cider med min make.Tittade från vår balkong över sjön Möckeln på alla fyrverkerier i ”vår” stad Karlskoga. På morgonen kl.06.45 hundpromenad (tre fyrbenta) i 24 kallgrader men i vidunderligt vacker miljö. Senare på dagen lånade vi ut vår Pick Up till äldsta barnbarnet som flyttar till egen lya!Myspys framför brasan…. Därefter är allt som vanligt….BRA…hittills!Jag önskar Ni alla andra har detsamma!

 4. Kommentar av Anna-Lena den 4 januari, 2010 kl 06:31

  Jag går med stor entusiasm in för att äta sundare, sova mera, träna mera och bestämmer mig för att skratta mer och ha mer tålamod med barnen! Har märkt att i de perioder man försöker MER går det faktiskt lättare… om man intalar sig själv att man är lycklig och dagen kommer bli underbar blir det oftare så än om man inte gör det!!! ;D KRamar

 5. Kommentar av Daniel den 4 januari, 2010 kl 11:06

  Fnittrar å dansar logendans i finnbyn!

 6. Kommentar av Therese Carlson den 6 januari, 2010 kl 01:56

  Ett gott nytt år startar jag med en god natts sömn, inget uppesittande här inte, djuren har sina vanor och då vill det till att inte bryta dem allt för mycket. Nyårsmorgonen börjar kl 06.00 då klockan ringer, upp och hoppa och sedan till stallet där 4 muntra hästars välkomnande gnäggningar möter mig i dörren. Fixar där sedan vill hundarna ha sin morgonpromenad. Annars försöker jag faktiskt att ha en lugn första dag på året. Tar ut ardennern på en slädtur om vädret tillåter och den vanliga långpromenaden på eftermiddagen. God fortsättning på alla människor i detta avlånga land!

Kommenteringen är stängd.