6 januari, Kategori: Okategoriserade

Ny tideräkning.

Vår lille sladdis har blivit vuxen och flyttat till Kalmar. Där har han världens mysigaste lägenhet, nytt liv och nya vänner.  Han säger i telefonen efter julbesöket här, att det är ”gött å komma hem igen”. Och då menar han till Kalmar!

Nej, jag blir faktiskt inte sorgsen alls, jag blir bara så lycklig att han har planterat om sig och trivs! Rötterna har han ju med sig! 🙂

Hans pojkrum på bottenvåningen i vårt hus är ett underbart ljust hörnrum med stora fönster både åt norr och öster, och med bara naturen utanför. Idag kom O. med den fantastiska idén att göra om det till mitt nya arbetsrum!

Så idag har jag sorterat urvuxna kläder, packat gamla årgångar av Rocky i kartonger, burit ut diverse saker som ska köras till tippen. Nu ska rummet målas helt vitt!

Sen ska jag flytta in det fina skrivbordet som är min morfars gesällprov. Mina målargrejor, alla mina bilder och fotoalbum kan äntligen få en egen plats, mina pärmar behöver inte flytta runt längre, mina böcker får egna hyllor, köksbordet kan befrias från mina högar av post, tidningar, räkningar och viktiga papper! 🙂 Och det bästa av allt – store J. blir inte ledsen alls, tvärtom, han erbjuder mig generöst att överta hans suveränt sköna kontorsstol.

Kvitto & biljett.

Kommentarer

  1. Kommentar av M den 7 januari, 2010 kl 03:58

    tänk att tiden går så fort

  2. Kommentar av sara - Glitterögon den 7 januari, 2010 kl 10:45

    Vad härligt att få ett alldeles eget stort och luftigt arbetsrum 🙂

  3. Kommentar av Stine den 7 januari, 2010 kl 12:04

    Å, så herlig… Nå gleder jeg meg (nesten) til at den første av de eldste flytter ut på ”riktigt”!

Kommenteringen är stängd.