9 januari, Kategori: Okategoriserade

NU börjar jag rensa!

Åh vad jag älskar att blogga! 🙂 Det ger så många roliga, härliga, inspirerande kontakter. Till exempel signaturen M som kommenterade på mitt inlägg i förrgår. När jag kikade in på hennes blogg ledde det vidare till Inspiratör Ulrika Gabriels utmaning Rensa i röran 2010! En utmaning som passar mig precis, och som jag genast anmälde mig till!

Idén är att rensa i röran genom att ta en liten röra i taget. Dela upp den stora, jättelika röran som stjäl så mycket energi, i små, hanterbara delprojekt. Och sedan ta sig an ett i taget, kanske varje vecka, det bestämmer man själv.

Mitt första delprojekt blir nattduksbordet. Min svärmors underbart vackra skrivbord som står tätt intill min säng. Alltid överbelamrat, alltid ett dåligt samvete, ja ni ser ju själva. Hur klokt är det egentligen att vakna med detta framför ögonen? Eller att somna, för den delen?

Därefter kommer: Badrumsskåpet. Mina garderober. Medicinskåpet. Städskåpet. Garderoben i farstun. Mitt toalettbord i badrummet. Mina pärmar med räkningar och andra papper. Mina fotosaker. Mina målargrejor. Röran i källartrappan. Jag har utan vidare att göra hela våren!

Dagens första och sista intryck.

Kommentarer

 1. Kommentar av Stine den 9 januari, 2010 kl 11:10

  Jeg ser at du og jeg er beslektede sjeler. Sånn er hele huset mitt… Delprosjekt høres smart ut!

 2. Kommentar av Norma Taylor den 18 januari, 2010 kl 07:33

  Hoj! Vad du inspirerat mej. Tack!!!
  Grattis mormor! Att få barnbarn är det bästa jag ha upplevt på sistone.

 3. Kommentar av Boel den 21 januari, 2010 kl 12:29

  SÅ RÄTT SÅ EN STOR TRÖST ATT MAN INTE ÄR ENSAM VILKEN HÄRLIG SIDA

Kommenteringen är stängd.