9 januari, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Välkommen lilla Shiloh!

I morse blev jag mormor för 3e gången! Stora L blev mamma till en liten flicka. Allt gick bra, men hela dagen har jag känt mig helt slut, fast det inte är jag som har fött. Så hemskt tråkigt att inte få åka till BB och hälsa på, fast jag förstår besöksförbudet med alla smittor i luften.

Ikväll bläddrade jag i fotoalbumet från när L + L föddes för 31 år sedan. På den tiden blev man inlagd när man väntade tvillingar och jag hade legat på sjukhus i 8 veckor när barnen föddes. Med en liten 7-åring hemma som längtade efter mamma! Tvillingarna vägde 3,6 och 3,4 kg, inte så konstigt eftersom jag gick tiden ut med dem. Det är dagens nyblivna mamma som ligger innerst på bilden.

Nu kommer jag plötsligt på att jag glömde fråga både om vikt och längd när L ringde från BB! Men jag vet i alla fall att Shiloh är hebreiska och betyder ungefär ”rofylld”. (Kan det vara besläktat med mitt mellannamn Kjelu?)

Hur kan 31 år gå så fort?

Kommentarer

 1. Kommentar av Dorothea - Tvillingmamma & Gravid den 10 januari, 2010 kl 10:07

  Å så underbart söta. Ja tiden går fort, alldeles för fort.
  Snart är väl våra twins 31 Haha.
  Det gäller att njuta och verkligen ta vara på varenda dag – fast hur mycket man än gör det, kommer man nog om 31 år tycka det gick alldeles för fort.

  Välkommen till världen lilla Shiloh också!
  Kram från oss

 2. Kommentar av sara - Glitterögon den 10 januari, 2010 kl 11:22

  Åh – Stort grattis till mormorskapet och lilla Shiloh 🙂

 3. Kommentar av sessan ☆ den 10 januari, 2010 kl 01:25

  Välkommen till lilla Shiloh & Grattis till mor, far & inte minst Farmor!
  Det blev ett januari barn med god klaring ;D

  Njut den underbara baby tiden

  KRamar

 4. Kommentar av Mamma10 den 10 januari, 2010 kl 07:56

  Gratulerar till det nya lilla underverket !!! Va mysigt att få snosa bebis !!! Ha en bra söndagkväll/Bettan

 5. Kommentar av Fru Evelina - Happily Ever After den 10 januari, 2010 kl 09:06

  Så mysigt med en liten dotterdotter!!
  Måste vara mäktigt att få ta del av när ens barn också blir föräldrar!?

  Många kramar

 6. Kommentar av Ellen Hagerö den 11 januari, 2010 kl 12:58

  Grattis till nytillskottet och oj vilka söta tvillingar du hade där då! Anar att dom är minst lika vackra idag!

 7. Kommentar av Tonårsmorsa / Fatou den 18 januari, 2010 kl 06:48

  GRATTIS, GRATTIS till ännu ett barnbarn!! Det är verkligen helt underbart med barn. Men jag kan hålla med: var tar tiden vägen? Hur kan den gå så oerhört fort?

Kommenteringen är stängd.