15 januari, Kategori: Okategoriserade

Farmor svarar på fråga nr 52.

Om dygnet hade en timma till på kvällen skulle jag nog sitta här framför kaminen och blogga, som nu. Jag är för trött för att orka göra något annat. Fast jag borde ordna upp lite i köket för min själsfrid. Eller följa med O på hundpromenad.

Men jag skulle hellre vilja ha en timme extra på morgonen. Då skulle jag plocka undan i köket och göra allting riktigt fint och välordnat inför dagen. Rent på diskbänken och inga högar av räkningar och post på köksbordet. Sen skulle jag göra en att-göra-lista för dagen, medan tevattnet kokade. Dagen skulle ligga framför mig hel och ren, full av löften.

Om jag bara gick och la mig NU GENAST skulle jag kunna gå upp lite tidigare imorgon och få den där extra timmen alldeles gratis… Men just imorgon känns hela dagen som en bonus, för då ska jag vara mormor på heltid! 🙂

Då står tiden stilla.

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 15 januari, 2010 kl 11:15

  Den där extratimmen om dagen skulle jag gärna lägga på en skön promenad tillsammans med nåt trevligt sällskap. Eller på ridning eller simning. Nån form av motion i alla fall, för det har jag svårt att hinna med en stressig vardag.

  Önskar dig en trevlig fredag – kram.

 2. Kommentar av Anna den 15 januari, 2010 kl 03:43

  Att bara vara mormor låter mysigt 🙂

 3. Kommentar av Frida den 15 januari, 2010 kl 11:33

  Vilken underbart fin liten flicka. Så stolt du måste vara över din dotter som gett liv till denna lilla prinsessa…

Kommenteringen är stängd.