23 januari, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Lattemormor för en dag.

Idag har jag smakat på livet som lattemamma i Göteborg. Stora L och jag gick med Tiny 2 veckor på en promenad. Vi åt vegetarisk buffé på mysiga Hängmattan i Majorna och fortsatte sedan via Linnegatan till babyaffären Storken (skötväska, insats till badbalja och badtermometer) och hem till Kungsladugård genom Slottskogen. 9270 steg 🙂 och 4 timmar!

Vilken skillnad att vara stadsmamma idag och på 70-talet! (Stadspappa också antar jag, men det har jag ju ingen erfarenhet av.)  Bebisar på vartenda café och massor av barnvagnar överallt. Nu var vi kanske i en extremt barnvänlig del av stan – Majorna och Linnestaden. Kanske är inte barnvagnar riktigt lika välkomna om man kommer lite närmare Avenyen. Eller också är dom det. Jag vill ju gärna tro att Göteborg är speciellt vänligt och socialt. Det får vi testa en annan fredag.

Lunch på Hängmattan. Proffsig lattemamma
Tiny 2 veckor.

Kommentarer

  1. Kommentar av Stine den 23 januari, 2010 kl 10:38

    Så koselig! Og så søte dere er, alle 3. Kjempefint intervju med deg også.

  2. Kommentar av sara - Glitterögon den 23 januari, 2010 kl 11:12

    På nåt sätt så tror jag faktiskt att det stämmer, att Göteborg har blivit mycket barnvänligt, även på avenyn (om än inte i lika stor utrsträckning som de lite mer barnvänliga områdena i stan). Barn och barnvagnar känns välkomna lite varstans till skillnad från lattehuvudstaden (tror jag).

  3. Kommentar av Ann-Connie den 1 februari, 2010 kl 03:05

    Åååå…Så vakre dere er alle sammen…:))

Kommenteringen är stängd.