31 januari, Kategori: Måleri, Okategoriserade

Vilken helg…

Det har varit en helt fantastisk helg. Men tröttsam. Man blir väldigt trött av att koncentrera sig så intensivt i två hela dagar på att lära sig något nytt. Efter den gemensamma genomgången var jag helt nöjd, nu kunde det inte bli bättre.

DÅ sa Ewa: ”När vi träffas nästa gång för repetition ska vi ha tema barnporträtt.” Yippeee! Jag som har så många underbara barnmodeller! målarkurs

ewakollage1

porträttkollage

Kommentarer

 1. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 1 februari, 2010 kl 11:08

  Det låter helt underbart att få lära sig att måla en hel helg! När jag läste om din kurs blev jag sugen på att boka in mig på en på en gång. Men jag får vänta lite 🙂

  Självporträttet blev jättevackert. Vilken talang du har!

  Kram Elin!

 2. Kommentar av Katinka den 1 februari, 2010 kl 11:32

  Nåja, jättevackert vet jag inte, min man tyckte det var ilsket och helt oigenkännligt…;-) Men tack i alla fall, talang eller ej, nu ger jag mig inte!

 3. Kommentar av Ewa den 2 februari, 2010 kl 06:09

  Okej!
  Har du laddat upp med alla målargrejerna där hemma nu.
  Låt inget hejda dig! Lyssna inte på några omdömen eller kommentarer. Våra makar vill ju alltid se oss,glada ,tacksamma och avspända, men när man jobbar med måleri (självporträtt) är man skärpt, uppmärksam och alvarlig. Cool alltså! Likheten finns under ytan i skikt på skikt…

 4. Kommentar av Katinka den 2 februari, 2010 kl 09:58

  Tack Ewa, jag utnämner dig till min mentor! ”Skärpt, uppmärksam och allvarlig.” Just så!

 5. Kommentar av Ewa den 11 februari, 2010 kl 08:27

  Ja, allvarlig heter det ju! + levande.

Kommenteringen är stängd.