8 december, Kategori: Okategoriserade

Farmorsfrågan nr 199. Vad säger du Ja till idag?

Omöjlig att motstå. 
 
 
 

Kommentarer

 1. Kommentar av Anita den 8 december, 2011 kl 10:31

  Ja, till barnbarnen!! Roliga goa. Resan på 4 timmar är dom värda tusen ggr om! Passar på att tacka dig för året som gått och alla dina tänkvärda och så himla bra (för mig i alla fall) farmorfrågor! God Jul och Gott nytt 2012!

 2. Kommentar av Katinka den 9 december, 2011 kl 11:42

  Oj så glad jag blev nu!Tack för din feedback som betyder oerhört mycket. Ibland har jag en känsla av att jag skriver rakt ut i rymden nämligen, och tröstar mig med att jag åtminstone mår bra själv av Farmorsbloggen! 🙂 Håller med dig om barnbarnen. Kram till dig och de dina och ha en fin jul!

 3. Kommentar av Lisbeth den 9 december, 2011 kl 06:51

  I dag säger ja till att stanna inne trots att det ser så mysigt ut i vagnen. Vinden viner snöblandat regn piskar mot fönsterrutan och jag behöver inte gå ut

 4. Kommentar av Katinka den 10 december, 2011 kl 09:56

  Visst njuter man extra av tryggheten och stugvärmen när det är sånt oväder utomhus. Ja till en brasa i kaminen är aldrig fel i såna lägen. 😉

 5. Kommentar av Ulla Olofsson den 10 december, 2011 kl 12:18

  Mina barnbarn är stora nu men jag kan fortfarande känna babylukten. Njut, Katinka, njut!

 6. Kommentar av Katinka den 10 december, 2011 kl 09:54

  Lita på att jag gör det, Ulla! Idag har jag matat den minsta med hallon och vispgrädde och snosat i babyfjunet under tiden. 🙂 Tack för kommentaren! Kram

Kommenteringen är stängd.