9 december, Kategori: Okategoriserade

Ingen julklapp men ändå!

Titta vilken fin marschallhållare store J svetsat till mamma på skolan i Karlskrona! Två stycken har jag fått. Funderar nu på vilka beställningar jag kan lägga in. Fantastisk rosenpergola har han redan levererat för ett par år sedan. Skulle faktiskt behöva en till, för klängrosen på hörnet. 😉


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Lisbeth den 9 december, 2011 kl 06:53

    Slank in här hos dig via seniorbloggen och måste säga att jag tycker om det jag läser. Kanske är det för att jag är så nyfiken på allt och alla.
    Det här var inte sista besöket det är jag säker på
    Ha en fin fredagskväll

  2. Kommentar av Katinka den 10 december, 2011 kl 09:51

    Tack snälla du, vad glad jag blir! Nyfikenhet är förresten en underbar egenskap, om man bara kan hålla den vid liv har man aldrig tråkigt. Kram

Kommenteringen är stängd.