29 december, Kategori: Okategoriserade

Jag – en brasknarkare.

Utan braskaminen överlever jag inte. Varje kväll, nästan, tänder jag en eld i kaminen och sitter sen i soffan med en bok och ipaden. Det går så bra att tänka framför en eld, på något sätt ger den både värme och kreativ energi. Om jag skriver 2000 ord i veckan på min roman blir den färdig på ett halvår. Jag kan säkert skriva mer, periodvis.


Sigge trivs på baggfällen framför brasan, husse trivs i Ikeastolen under kaktusen.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Mrs Moet den 29 december, 2011 kl 11:28

  Hej kära vän

  Jag är också en brasknarkare.
  Vi eldar konstant och det är så himla mysigt. Bland det bästa köp vi har gjort här hemma.

  Passar på att önska dig ett gott slut och ett gott nytt år.

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 30 december, 2011 kl 12:43

  Tack fina Åsa, detsamma önskar jag dig! Det är synd att vi inte träffas, men tur att nätet finns så vi åtminstone kan hålla lite ordning på varann. Kramar!

Kommenteringen är stängd.