31 december, Kategori: Okategoriserade

Gott slut med Leif G W.

Vad är det med Leif G W Persson som är så oemotståndligt? Nu har jag lyssnat på hans vintervärdsprogram både klockan 13 och på reprisen kl 22. Och han är lika fantastisk andra gången, jag kan inte slita mig från radion. Hans vemod, hans vinterångest, hans eftertänksamma och självironiska muttrande, hans musiksmak, hans humor,  allt tilltalar mig. Jag har inte läst en enda bok som han har skrivit. Måste nog göra det.

Kommentarer

  1. Kommentar av Anne-Lill Karlsson (@Ankan55) den 6 januari, 2012 kl 10:58

    Jag håller fullständigt med dig.Hans gubbcharm är oemotståndlig. Och lite påminner han ju om ens egen gubbe.
    OBS! Hans böcker är också bra. Samma vemod, ångest, mutter och hjärtevärme.

  2. Kommentar av Katinka den 7 januari, 2012 kl 01:54

    Tack för det, nu *måste* jag låna någon av hans böcker på bibblan nästa gång!

Kommenteringen är stängd.