3 december, Kategori: Författarblogg, Resor

Dagens balkongbild

Tillbaka efter morgonpromenaden med två fullskrivna sidor i anteckningsboken. Förmodligen behövde jag den där lite sega dagen igår, den var helt enkelt en uppladdning.

Idag blåser det mycket mindre, det syns en stor flik blå himmel och jag fick bara några små lätta regnstänk på mig. Den här bilden tog jag från min balkong strax efter kl 9. Traktorn som syns ingår i städpatrullen som städar bort ilandflutet sjögräs och skräp varje morgon. Just nu är det extremt lågvatten. Om några timmar når vattnet nästan ända fram till kanten av strandpromenaden.

Nu blir det keso uppblandad med yoghurt, hackade valnötter och en halv sharonfrukt. Ovanpå det två stekta ägg och en kopp pulverkaffe. Sen ska jag skriva ner lösningen på ett stort problem i intrigen som jag kom på när jag lufsade längs stranden. 🙂

(Caroline, jag GÖR solhälsningen. Ibland. Men jag har blivit så fruktansvärt stel i kroppen av allt lufsande och gående..:-(  Så min solhälsning liknar mest en parodi.)

Tänk att jag kan dricka kaffe igen, utan problem med magen. Jag är helt säker på att det beror på frånvaron av stress.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.