9 augusti, Kategori: Båtliv

Sista besöket hos Hjertmans för i år?

Vad skulle vi gjort utan hjälpsamma Josefine på Hjertmans båttillbehör i Stenungsund? Ibland tänker vi också det motsatta, vad skulle de gjort utan oss? Vilket naturligtvis är ett utslag av stor inbilskhet, vad är väl vår lilla blygsamma 32-fotare och vår begränsade budget i jämförelse med det mesta som flyger fram i farlederna just nu.

Hur som helst, nu är sista inköpslistan avbockad. På den stod det bland annat en Epirb, två SART och ett nytt digitalt kort över Svarta Havet. De två förstnämnda hoppas vi slippa använda någonsin, fast de var dyrast. Nödsändare om vi skulle hamna i havet.

FullSizeRender (2)

Kommentarer

 1. Kommentar av Sven-Olov Dömstedt ( Esso) den 10 augusti, 2015 kl 08:44

  Hej på er och lycka till nu när ni ska vidare. Ska bli roligt att följa er resa.
  Häller med att Josefine är duktig
  på all elektronik
  Hälsningar
  Esso

 2. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 10 augusti, 2015 kl 06:43

  Tack Esso! Kanske ses vi imorgon, jag glömde köpa en reservflaska dieseltillsats.

Kommenteringen är stängd.