15 augusti, Kategori: Båtliv

Äh, va fan! Schlögen 15 augusti.

Tryckande hetta idag också, men vi har en kanonplats i skuggan av höga träd. Odd har installerat det dubbla dieselfiltret med vacuummätare som ska hindra att vi får motorstopp pga skräp i bränslet. En hörbart jobbig operation som innebar att jag flydde till arbetsuppgifter så långt bort från motorrummet som möjligt. Att få bort all spindelväv ( och spindelbajs! Svarta prickar som sitter stenhårt) tog halva dan och nästan hela flaskan dunderrengöring för husvagnar som jag köpte i Regensburg, men nu skiner däck och överbyggnad och båten är spindelfri.

Vi hann med en cykeltur också, och en fin middag (gädda och kantarellrisotto) medan solen gick ner. Det gör den tyvärr mycket tidigare än hemma.

image

Vi ser folk som badar, men vattnet lockar inte. Helt ogenomskinligt.

image

Kanske är vi fega. Det finns ju fisk. Vi ser massor av småfisk i ytan, och ibland syns plask av riktigt stora fiskar.

image

 

image

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.