26 september, Kategori: Båtliv

Ren och fin igen. Port Tomis lördag 26 september.

Hela dagen har vattnet skvalat. Så skönt att kunna slösa med vatten igen. Ellem har aldrig varit så skitig, Donau har lämnat spår i varje vrå och på varje yta i form av beläggning, damm och smuts. Spindelbajs inte att förglömma, ger fläckar som får rubbas bort.

Alla mattor i pentry, salong och förpik åkte ut på fördäck där de skrubbades med Vim och spolades med vattenslang. De som bara skulle tåla torrschampo. Det fick bära eller brista.

Under tiden har Odd ägnat sig åt masten. Nu är den påklädd och klar, vi håller tummarna för att mobilkranen dyker upp imorgon förmiddag och att vinden inte ökar. För första gången ska vi masta på bara vi två, utan hjälpsamma kompisar.

image

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.