2 december, Kategori: Författarblogg, Resor

Frukostlyx.

Idag har jag lyxat till det med frukostbuffé på Reina Isabel, det flottaste och samtidigt mysigaste hotellet jag hittat hittills längs strandpromenaden. Visserligen har jag inte utforskat mer än en tredjedel av den 4-5 km långa promenaden, det kanske finns ännu finare hotel. Det som är så mysigt med Reina Isabel är den vänliga servicen och inredningen med mycket ljus, palmer och bambumöbler. Trådlöst internet öppet för alla gäster, inga koder eller annat krångel. När jag frågade frukostchefen om det var OK att betala bara för frukosten, och om jag fick sitta kvar och skriva, log han och sa ”be our guest madame, this is your home as long as you want” och såg ut att mena det! Jag kanske ser lite rik ut nu, eftersom jag fixade håret igår? 

 

Detta väljer jag inte! Men jag ser gott om riktigt tjocka kvinnor i min ålder som lastar tallriken full. För att godsakerna ingår i priset? Vad jag tycker synd om dem! 

Min skrivplats på morgonen några timmar idag. Sen ska jag nog sola och bada lite.  

Kommentarer

  1. Kommentar av Ewa den 2 december, 2011 kl 03:07

    Oj! Åh vad jag skulle gilla att resa bort själv som du! Måste samla mod ! Tänk att du vågar! Här är tröstlöst grått, mörkt och kallt…Fy farao för november! Välkommen hem 😛

  2. Kommentar av Katinka den 2 december, 2011 kl 08:08

    Här skulle gå finfint att måla också. Särskilt solnedgångar! 😉 Eller fota/teckna folk. Massor av gamla intressanta kroppar i alla dimensioner och tillstånd.

Kommenteringen är stängd.